|
Post by dipoli on Jul 3, 2019 14:34:21 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι γειά σας,
Έχω την έκδοση 1.6 TDi Ambition. Έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω την θέση AUTO στο διακόπτη των φώτων. Το αποτέλεσμα ήταν να μένουν τα φώτα αναμένα (μεσαία σκάλα) ακόμα και με ντάλα ήλιο. Μόνο μια φορά δούλεψε σωστά, δηλαδή κρατούσε αναμένα μόνο τα DRL και άναψε τα μεσαία μόλις μπήκα σε υπόγειο πάρκινγκ. Γνωρίζετε σε ποιό σημείο είναι ο αισθητήρας; Δεν έχω αυτόματους καθαριστήρες και ο χώρος πίσω από τον κεντρικό καθρέπτη έιναι άδειος.
Ευχαριστώ πολυ!!
Δημήτρης
|
|
|
Post by fidelio on Jul 4, 2019 9:56:42 GMT 2
Καλημέρα. Ο αισθητήρας είναι στο κέντρο του ταμπλό, μπροστά, κοντά στο τζάμι. Μήπως τον έχεις καλυμμένο με κανένα πανί. Επίσης μπορείς να παίξεις με τις ρυθμίσεις που λέει πότε θα μπαίνει το auto. Την ευαισθησία δλδ.
|
|
|
Post by dipoli on Jul 5, 2019 12:51:06 GMT 2
Καλημέρα, και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πανί δεν έχω βάλει αλλά θα δω μήπως έχει κάτι εκ κατασκευής. Πάντως στο μενού μπορώ να ρυθμίσω μόνο την χρονική διάρκεια του follow me home, δηλαδή το πόσο μένουν ανοικτά όταν φεύγεις και όταν έρχεσαι, και τίποτε άλλο, κάτι που με βάζει σε υποψίες ότι κάτι δεν παει καθόλου καλα ...
Έχω την εντύπωση ότι σε αυτή την έκδοση έλεγαν ότι δεν θα έχει αυτόματα φώτα, και εξεπλάγην όταν είδα το AUTO στο διακόπτη.
Να σημειώσω ότι χθές ενώ δεν άναψαν με τον ήλιο, άναψαν μόλις μπήκα σε τούνελ, και μετά δε ξαναέσβησαν ποτέ...... Σήμερα άναβαν εξ αρχής ....
|
|