Post by fidelio on Jan 24, 2019 22:11:31 GMT 2
Πόσοι από σας που έχετε το 1.5 manual έχετε παρατηρήσει το πρόβλημα του τίτλου. Στην ουσία, αυτό που μπορώ να περιγράψω εγώ είναι πως κατά την εκκίνηση, με πρώτη και λίγες στροφές, όταν έχεις αφήσει όλο τον συμπλέκτη και πατάς γραμμικά το γκάζι (μιας και κρύο), τότε σκορτσάρει-αναπηδά, σαν καγκουρό. πολλές φορές, σε αυτό το σημείο είναι πιο έντονο το σκορτσάρισμα και είναι σαν να χάνει την δύναμη στιγμιαία, μόνο που όταν επανέλθει ξεσπά και αν δεν το ξέρεις μπορεί να γίνει επικίνδυνο.
Φαίνεται να είναι υπαρκτό στα αυτοκίνητα από Μάιο και μετά.
Εμένα είναι του Ιουνίου και αρχικά δεν το είχα το θέμα. Παρουσιάστηκε μετά από ένα ECU update που μου έκαναν, σαν remedy για ένα ECU fault που μου είχε βγάλει.
Στο Αγγλικό φόρουμ είναι πολύ έντονα τα παράπονα και κάποιοι έχουν καταφέρει να τα γυρίσουν πίσω και να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Εκεί βέβαια υπάρχουν σοβαροί νόμοι υπέρ του καταναλωτή και δεν είναι σαν εδώ.
Η εδώ αντιπροσωπεία όταν το ανέφερα μου ανέφεραν πως υπάρχει τεχνική οδηγία να μην κάνουν τίποτα και πως θα ενημερώσουν εκ νέου μόλις έχουν λύση.
Βέβαια στην Αγγλία η SKODA δεν παραδεχόταν πως είναι πρόβλημα αλλά χαρακτηριστικό του κινητήρα όταν είναι κρύος (είναι πιο έντονο τότε όντως αλλά συνεχίζεται σε όλο το φάσμα θερμοκρασίας). Είχαν υποσχεθεί πως θα βγάλουν software update (στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των κινητήρων τους με στόχο την καλύτερη εμπειρία χρήσης) στα μέσα του 2019.
Τώρα πλέον επειδή τα παράπονα έφτασαν και στον τύπο και δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο, έβγαλαν ανακοίνωση πως αναγνωρίζουν το πρόβλημα και πως θα βγάλουν Software fiix τις προσεχείς εβδομάδες.
www.honestjohn.co.uk/news/owning-1/2019-01/volkswagen-acknowledges-problem-with-15-tsi-evo-engine/
Σε αναμονή λοιπόν...
Πείτε κι εσείς την εμπειρία σας και την άποψή σας, τεχνική η μη